Kontakt

Hvem er Totalkredit?

Hos Totalkredit tror vi på, at den bedste rådgivning er den, du får af din lokale rådgiver, der kender dig, din økonomi og dit lokalområde bedst. Og den opfattelse er vi på ingen måde alene om. Totalkredit er nemlig et resultat af et unikt samarbejde mellem ca. 60 banker, sparekasser og andelskasser, der alle har den samme ambition: At tilbyde dig verdens bedste realkreditlån.

Med et Totalkredit-lån får du personlig og professionel boligrådgivning hos din egen lokale rådgiver i det pengeinstitut, du kender i forvejen.

Hvor kan du få Totalkredit?

Det korte svar er: Over hele landet.

Brug kortet til at finde og kontakte en filial nær dig. 

Kontakt os

       Kort over Totalkredits samarbejde pengeinstitut

 

Kontakt

Det er helt centralt i Totalkredit-tanken, at du kun kan få Totalkredit i de pengeinstitutter, der er med i Totalkredit-samarbejdet. På samme måde sker al rådgivning, vejledning og sagsbehandling i dit lokale pengeinstitut, og det er din rådgiver, der hjælper og støtter dig i hele din lånesag.

Derfor er det også din rådgiver, du skal kontakte med spørgsmål om eksempelvis Totalkredits produkter, priser, låneformål og tilbud.

Brug kortet foroven til at finde og kontakte en filial nær dig.

Kundeservice i Totalkredit

Hvis du har skiftet til et pengeinstitut, som ikke er med i Totalkredit-samarbejdet, kan du kontakte Totalkredits kundeservice for at få oplysninger om dit Totalkredit-lån.

Det gør du ved at ringe på 44 55 54 00 eller skrive en mail til tk.kundeservice@totalkredit.dk.

 Totalkredit A/S

Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V

Telefon: 44 55 54 00
Fax: 44 55 54 67

Mail: tk.kundeservice@totalkredit.dk

Sådan klager du

Hvis du er utilfreds med den betjening eller rådgivning, du har modtaget, har du mulighed for at klage. I første omgang skal du henvende dig til dit pengeinstitut, som i de fleste tilfælde kan give dig en forklaring.

Al sagsbehandling vedrørende Totalkredit-lån sker nemlig lokalt i pengeinstitutterne, og Totalkredit yder som udgangspunkt ikke anden kunderådgivning end vores informationsmateriale og den information, du får i lånetilbud og de øvrige dokumenter, du får som låntager ved i løbet af lånesagen.

Hvis du fortsat ikke synes, der er fundet en tilfredsstillende løsning, efter du har kontaktet pengeinstituttet, eller hvis din henvendelse drejer sig om dokumenter eller informationsmateriale fra Totalkredit, kan du kontakte Totalkredits klagefunktion:

Totalkredit A/S
Juridisk Afdeling
Kalvebod Brygge 1-3
1620 København V

Telefon: 44 55 54 00
Fax: 44 55 54 67
Mail: tk.klage@totalkredit.dk - skriv "Til den klageansvarlige" i emnelinjen. 


Andre klagemuligheder

Hvis det ikke lykkes os at blive enige, kan du klage til Realkreditankenævnet.

Du kan også klage til EU-Kommissionens online klageportal (ODR). Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Hvis du klager, skal du oplyse denne mail tk.klage@totalkredit.dk.

EU-Kommissionens online klageportal (ODR)

http://ec.europa.eu/odr
 

Job i Totalkredit

Totalkredit er unik på markedet. Vi er en del af Nykredit-koncernen og er med et udlån på mere end 500 mia kr. landet største udbyder af realkreditlån af boligejere.

Totalkredit er et særligt sted at arbejde. Vi har et tæt samarbejde med pengeinstitutterne i Totalkredit-partnerskabet, som gør, at vi både har engagement i det lokale og regionale. Det giver os både forretningsmæssige muligheder og en række muligheder for uddannelse og faglig udvikling af vores medarbejdere.

Vi er løbende på udkig efter nye skarpe profiler, som kan drive vores store samarbejde og samtidig hjælpe os med at opfylde danskernes boligdrømme og give erhvervslivet med nye muligheder. I Totalkredit skaber vi de gode resultater i et uformelt arbejdsmiljø på tværs af Nykredit-koncernen og på tværs af pengeinstitutterne i Totalkredit-partnerskabet. Måske er det lige dig, vi står og mangler?

 

Ledige stillinger

Når du søger en ledig stilling, skal du sende en ansøgning og CV via linket i jobopslaget.

Totalkredit søger en graduate i København 

Du kan holde dig orienteret om flere jobmuligheder på nedenstående karriereside.

 

Øvrige oplysninger

Oplysninger om aflønning og lønpolitik