KundeKroner

KundeKroner

Hvad er KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2019.

Så mange KundeKroner får du i rabat

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du får 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2019.

Har du fx et lån på en million kr., kan du få 375 kr. pr. kvartal i rabat svarende til 1.500 kr. om året.

Netop fordi KundeKroner gives som en rabat i bidragsbetalingen, bliver de ikke beskattet som personlig indkomst. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Beregn dine KundeKroner

Derfor kan du få KundeKroner

Du kan få KundeKroner, når du har et realkreditlån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til boligejerne. Og det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år. 

Du kan få KundeKroner helt frem til og med 2019

Det går godt i Totalkredit og derfor har Totalkredit allerede nu lagt sig fast på, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat frem til og med december 2019. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fra Forenet Kredit.

Kontakt rådgiver

Kontakt din rådgiver, hvis du har nogle spørgsmål til vedr. KundeKroner.

Kontakt din rådgiver

 

 

Vilkår for KundeKroner til privatkunder fra 1. januar 2018

Her kan du læse mere om vilkårerne for Kundekroner.

Sådan fungerer KundeKroner

KundeKroner er en helt unik fordelsmodel, som giver kunder i Totalkredit nogle helt særlige kontante fordele. Læs mere.

Spørgsmål og svar om KundeKroner

Her kan du finde spørgsmål og svar om KundeKroner.

Beregn dine KundeKroner

Beregn hvad du kan få i KundeKroner.